Terveyspalvelu Verso Oy palvelee yrityksiä ja yhteisöjä 16 kunnan alueella.

Tuotamme asiakkaillemme sekä lakisääteisiä (ennaltaehkäisevä työtyöterveyshuolto) että kokonaisvaltaisia (ennaltaehkäisevä ja yleislääkäritasoinen sairaanhoito) työterveyshuoltopalveluja.

Terveyspalvelu Verson ammattitaitoinen henkilöstö pyrkii huolehtimaan yhdessä työnantajan kanssa työntekijöiden työhyvinvoinnista, työn sujumisesta ja jokaisen työntekijän työkunnosta. Työterveyshuollon toimintasuunnitelma laaditaan yhdessä työnantajan kanssa työpaikkaselvityksen pohjalta, missä määritellään työpaikkatoiminnan ja muun toiminnan (esim. terveystarkastukset) sisältö. Toimintasuunnitelmassa huomioidaan toimialakohtaiset erityispiirteet.

Yrityksestä vastaava työterveyshoitaja sopii yhdessä työnantajan kanssa yhteydenpidosta, jolloin käydään läpi toteutunutta toimintaa ja päivitetään työterveyshuollon toimintasuunnitelma. Asiakasyhteistyötä tukemaan olemme kehittäneet raportointia, jolla kuvataan toiminnan sisältöä ja kustannuksia.

Autamme yhdessä työnantajan kanssa suunnitellulla toiminnalla ylläpitämään työntekijöiden terveyttä sekä hyvää toiminta- ja työkykyä, samalla tuemme yrityksen/yhteisön menestystä ja hyvinvointia.

 

Ole rohkeasti yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää

Annamari Luostarinen

Palvelupäällikkö
0400-253 871 (eteläinen alue)
annamari.luostarinen@terveyspalveluverso.fi

Anne Väisänen

Palvelupäällikkö
040-355 9618 (pohjoinen alue)
anne.vaisanen@terveyspalveluverso.fi

Voit lähettää yhteystietosi ja kuvauksen yrityksenne toiminnasta meille myös alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää palveluistamme, joita Terveyspalvelu Verso Oy voi teidän yrityksellenne tarjota.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Tule asiakkaaksemme täyttämällä lomake

lomake.png