Lakisääteisen työterveyshuollon palvelut

Tuotamme toimialueemme yrittäjille, työnantajille ja yrityksille työterveyshuollon lakisääteisiä palveluita.

Työterveyshuollon palvelusopimus tehdään palvelupäällikkömme kanssa ja samalla läpikäydään sopimuksen sisältö ja keskustellaan palveluiden kohdentumisesta. Palveluiden tuotanto voidaan aloittaa sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Palvelusopimuksen yhteydessä keskustellaan Terveyspalvelu Verson sähköisten palveluiden käytöstä ja vaihtoehdoista työterveysyhteistyön rakentumisessa. Palvelusopimus prosessi etenee nopeiten jos täytätte ennen yhteydenottoa Yhteydenottolomakkeemme.

Lue lisää >

Yksityisasiakkaan palvelut

Terveyspalvelu Verson terveydenhuollon asiantuntijoiden palvelut ovat käytettävissänne myös yksityishenkilönä asioidessanne.

Tällöin palveluiden käytöstä tuleva lasku kohdistuu suoraan teille. Yksityishenkilönä voitte varata ajan asiantuntijoille joko puhelimitse ajanvarauksestamme tai sähköisen ajanvarauksen kautta. Huomioittehan varausta tehdessänne käytättekö palveluita yksityishenkilönä vai työterveyshuollon asiakkaana. Tutustu tästä yksityisasiakkaan hinnastoon.

Lue lisää >

Sairaanhoidon palvelut

Terveyspalvelu Versossa sairaus­vastaanotto on työterveys­painotteista, yleislääkäri­tasoista sairaanhoitoa.

Työnantaja voi halutessaan ostaa lakisääteisten palvelujen lisäksi hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisesti työterveyspainotteista, yleislääkäritasoista sairaanhoitoa. Sairaanhoidon sisältö ja laajuus neuvotellaan sopimusvaiheessa ja palveluiden tuotanto voidaan aloittaa sopimusten allekirjoittamisen jälkeen.

Lue lisää >

Kiinnostuitko palveluistamme?

Tule asiakkaaksemme täyttämällä lomake

lomake.png