Ajankohtaista

Haemme työterveyslääkäriä

Toimintamme laajetessa etsimme joukkoomme lisää työterveyslääkäreitä!

Voit olla kokenut työterveyslääkäri tai työterveyshuollosta kiinnostunut yleislääkäri. Meillä voit suorittaa myös erikoistumispalveluita.

 

Terveyspalvelu Verso Oy on työterveyshuollon ja terveydenhuollon palveluita laajasti Pohjois-Savon maakunnan alueella tuottava yritys. Tuotamme työterveyshuollon palveluita noin 16 000 henkilöasiakkaalle, yli 2000:lle työterveyshuollon sopimusasiakkaalle sekä toiminta-alueemme yksityisille henkilöasiakkaille. Terveyspalvelu Verson palveluksessa on yli 60 terveydenhuollon ammattilaista.

 

Meillä pääset työskentelemään hyvässä työilmapiirissä ja tarjoamme haastavan sekä monipuolisen työnkuvan kehittyvässä- ja kasvavassa organisaatiossa. Panostamme lääkäreiden koulutukseen ja erikoistuvien lääkäreiden ohjaukseen. Olemme joustavia työajan ja palkkamallien suhteen. Työn voit aloittaa sopimuksen mukaan.

 

Arvostamme halua kehittää omaa osaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

 

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Vastaava työterveyslääkäri Minna Harri-Mikkola

minna.harri-mikkola@terveyspalveluverso.fi

Puhelin: 040-712 7390

 

  • 18.05.2018Savon Yrittäjät ja Verso yhteistyöhön

30.04.2018

Terveyspalvelu Verso ja Savon Yrittäjät ovat sopineet yhteistyöstä yrittäjien työterveyspalveluiden järjestämiseksi. Yhteistyösopimus mahdollistaa palveluiden järjestämisen koko Pohjois-Savon alueella tehokkaasti.

Lue lisääUudet www-sivut julkaistu

20.11.2017

Panostamme sähköisten palveluiden kehittämiseen. Kokonaisuuteen kuuluvat www-sivujen, asiakasportaalin ja yritysportaalin uudistukset. Muutokset toteutetaan vaiheittain syksyn 2017 ja kevään 2018 aikana.

Lue lisää