Ajankohtaista

Työterveysyhteistyö tukee tuottavuutta

Jormet valitsi Terveyspalvelu Verson kumppanikseen tukemaan yrityksen työntekijöiden tuottavuutta ja terveyttä. Tutustu tarinaan yllä olevasta linkistä.

Case: Jormet - Kustannustehokasta työterveyshuoltoa


Hinnoittelu pohjautuu työhön

Aloitimme toiminnan rakentamalla kustannustehokkaan toimintamallin. Toimintamallissa sovittiin toimijoiden rooleista liittyen yrityksen työntekijöiden työkyvyn tukemiseen. Nykyinen malli on merkittävästi valtakunnallisia palveluntuottajia edullisempi. Työterveyshuollon sisältö:

  • Vaatimusten mukaiset terveystarkastukset
  • Työpaikkakäynnit
  • Ohjauksen ja neuvonnan
  • Hoidon tarpeen arvioinnin
  • Työterveysipainotteisen sairaanhoidon
  • Yhteistyökokoukset
  • Laadukas työterveyshuollon raportointi

Lisäpalvelut voidaan lisätä joko tapahtumien tai arvion perusteella. Asiakas pystyy aiempaa läpinäkyvämmin turvaamaan tehokkaat ja eniten hyötyä tuottavat hoitoketjut työntekijöilleen.

"Verson tarjoama malli on ollut erinomainen työkalu huolehtia yrityksen työntekijöiden työkyvystä. Palvelumalli on erinomainen. Suosittelen." toteaa toimitusjohtaja Juha Surakka Jormet Oy:sta.  Palvelusisältöjen laajantaminen sopimuksessa on tuonut työterveyspainotteisen työterveyshuollon yritysen työntekijöille aikaisemman valtakunnallisen palveluntarjoajan lakisääteisen sopimuksen tilalle aikaisempaa samoilla kustannuksilla ja samalla budjetoituna.

Lupaamme takuulla hyötyä yritykselle

Terveyspalvelu Verson hoidon tarpeen arvioinnin algoritmit ovat toimineet tehokkaasti yrityksissä. Niiden avulla toimintaa voidaan todellakin budjetoida ja saavuttaa samalla työn tuottavuuden kannalta oleellisia hyötyjä. Samalla vähemmän arvokkaita työterveydessä toteutettavia toimenpiteitä karsitaan ja suunnataan ennaltaehkäisyyn.

Kysy lisää:

Jani Bäck
Asiakkuudet
0445360058
jani.back@terveyspalveluverso.fi

  • 16.05.2018Savon Yrittäjät ja Verso yhteistyöhön

30.04.2018

Terveyspalvelu Verso ja Savon Yrittäjät ovat sopineet yhteistyöstä yrittäjien työterveyspalveluiden järjestämiseksi. Yhteistyösopimus mahdollistaa palveluiden järjestämisen koko Pohjois-Savon alueella tehokkaasti.

Lue lisääUudet www-sivut julkaistu

20.11.2017

Panostamme sähköisten palveluiden kehittämiseen. Kokonaisuuteen kuuluvat www-sivujen, asiakasportaalin ja yritysportaalin uudistukset. Muutokset toteutetaan vaiheittain syksyn 2017 ja kevään 2018 aikana.

Lue lisää