TULE MEILLE TÖIHIN!

Se voit olla ehkä juuri sinä? 

Työskentele mukavassa ympäristössä osaavien kollegoiden kanssa. Terveyspalvelu Verso Oy on työterveyshuollon ja terveydenhuollon palveluita laajasti Pohjois-Savon maakunnan alueella tuottava yritys. Tuotamme työterveyshuollon palveluita noin 16 000 henkilöasiakkaalle, yli 2000:lle työterveyshuollon sopimusasiakkaalle sekä toiminta-alueemme yksityisille henkilöasiakkaille. Terveyspalvelu Verson palveluksessa on yli 60 terveydenhuollon ammattilaista.

Haemme joukkoomme lisää TYÖTERVEYSLÄÄKÄREITÄ!

 

Voit olla kokenut työterveyslääkäri tai työterveyshuollosta kiinnostunut yleislääkäri. Meillä voit suorittaa myös erikoistumispalveluita.

 

Meillä pääset työskentelemään hyvässä työilmapiirissä ja tarjoamme haastavan sekä monipuolisen työnkuvan kehittyvässä- ja kasvavassa organisaatiossa. Panostamme lääkäreiden koulutukseen ja erikoistuvien lääkäreiden ohjaukseen. Olemme joustavia työajan ja palkkamallien suhteen. Työn voit aloittaa sopimuksen mukaan.

 

Arvostamme halua kehittää omaa osaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

 

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Vastaava työterveyslääkäri Minna Harri-Mikkola

minna.harri-mikkola@terveyspalveluverso.fi

Puhelin: 040-712 7390

 

Haemme kahta TYÖFYSIOTERAPEUTTIA joukkoomme!

Haussa on ulospäin suuntautunut ja yhteistyökykyinen työfysioterapeutti osaksi moniammatillista tiimiämme. Tarjoamme monipuolisen, tavoitteellisen ja itsenäisen työn asiakasorganisaatioidemme parissa. 

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn eri alojen asiakasyritysten työfysioterapeuttina. Meillä pääset työskentelemään hyvässä työilmapiirissä, kehittyvässä- ja kasvavassa organisaatiossa sekä pystyt joustavasti suunnittelemaan omaa työtäsi.

Arvostamme motivaatiota työtä kohtaan, työterveyshuollon kokemusta, itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja.

Lähetä hakemuksesi s-postilla 31.5.2018 mennessä palvelupäälliköllemme, jolta saat myös lisätietoja.

Annamari Luostarinen, annamari.luostarinen@terveyspalveluverso.fi , 0400 253 871