YEL - Yrittäjien työterveyshuolto

Yrittäjän menetetty työaika sairaustapauksissa on kallista ja korvaamatonta. Kattavat lähipalvelut minimoivat työpanosmenetykset ja tukevat yrittäjyyttä koko Pohjois-Savon alueella. Yli tuhat yrittäjää on valinnut Terveyspalvelu Verson kumppanikseen työterveysasioissa.

- Yrittäjät on Versolle tärkeä asiakaskunta- Haluamme tukea heidän työkykyä,  kertoo Jarno Pylkkänen– Terveyspalvelu Verson toimitusjohtaja.

Tiesitkö, että vain pieni osa yrittäjistä kuuluu työterveyshuollon piiriin?
Palvelumme rakentuu kustannusvaikuttavasti yrittäjän terveyden hyväksi.

Miksi työterveys Yrittäjälle?

Yrittäjän kannattaa hyödyntää terveyden hoitamiseen liittyvä veroetu ja Kelan tuki täysmääräisesti. Yrittäjä ei turhia palveluita käytä. Meillä pääset helposti hoitoon menettämättä arvokasta työaikaa jonottamiseen. Helposti sinulle:

  • Yksi ainoa yleismaksu 38 €/vuosi 
  • Palvelutapahtumista maksat vain käytön mukaan
  • Haemme Kela-korvauksen puolestasi
  • Tilaajavastuu-todistus 

Ei erillistä palvelumaksua tai monimutkaista hinnoittelua

Oletko Savon Yrittäjien tai Pohjois-Savon MTK:n jäsen? 
Olemme rakentaneet yhteisen palvelun ja merkittäviä etuja kumppaneidemme jäsenille. Muista mainita eduista henkilöstöllemme! 

Savon Yrittäjät ja Terveyspalvelu Verso ovat rakentaneet jäsenilleen Juuri-Työterveyspalvelun. Jäsenedut pitävät sinut työssä!

Rakennamme lähipalveluilla elinvoimaa maakuntien yrittäjille  yrittäjä- ja tuottajajärjestöjen kanssa.

Pohjois-Savon MTK:n ja Terveyspalvelu Verso ovat rakentaneet jäsenilleen Matki-työterveyspalvelun. Sen avulla sinä voit yrittää terveellisesti!

Katso lisää lähipalveluista ja yrittäjän muistilistasta!

AJANKOHTAISTA


Savon Yrittäjät ja Verso yhteistyöhön

Terveyspalvelu Verso ja Savon Yrittäjät ovat sopineet yhteistyöstä yrittäjien työterveyspalveluiden järjestämiseksi. Yhteistyösopimus mahdollistaa palveluiden järjestämisen koko Pohjois-Savon alueella tehokkaasti.

Lue lisää