YKSITYISASIAKKAAN PALVELUT

Terveyspalvelu Verson ennaltaehkäisevät ja terveyttä edistävät palvelut ovat käytettävissäsi myös yksityishenkilönä. Tarjoamme terveydenhuollon asiantuntijoiden lähipalvelua kattavasti eri puolilla Itä-Suomea. Verson tuttu ja osaava henkilökunta tukee terveyttäsi pitkäjänteisesti.

Yksityishenkilönä voit varata ajan asiantuntijoille puhelimitse. Mainitse varausta tehdessäsi käytätkö palveluita yksityishenkilönä vai työterveyshuollon asiakkaana.

Kysythän lisää ajanvarauksesta.

Ajanvaraus

017 - 272 4250

Palveluhinnasto

Vastaanottokäynnin laskutus perustuu vastaanotolla käytettyyn aikaan. Aikaan sisältyy
vastaanoton lisäksi asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja
mahdollinen tutustuminen esitietoihin.

Puhelinkonsultaatiot ja etävastaanottopalvelut veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti.

Lääkärikäynnillä tehtävistä lausunnoista, laboratorio-ja röntgentutkimuksista, toimenpiteistä, mahdollisista rokotteista sekä lääkkeistä ja tarvikkeista veloitetaan erikseen.


Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan toimistomaksu 14,80 euroa.

 
Toimistomaksu kattaa hoidontarpeen arvion, ajanvarauspalvelut sekä laskutuspalvelut.


Erikoislääkärin vastaanottokäynnin hinta määräytyy asiantuntijan määrittelemän hinnan
mukaan. Hintaan vaikuttavat mm. terveydenhuollon asiantuntijan erityisosaaminen ja
erityispätevyys. Erikoislääkäripalveluiden tarkempi hinnoittelu on saatavissa toimipisteis-
tämme.

Tarkempiin esimerkkihintoihin voit tutustua alla löytyvästä linkistä. Epäselvyyksien ilmetessä voit aina kysyä lisätietoja ajanvarauksestamme. Huomioithan, että tiedostossa ei löydy kaikkien toimenpiteiden hintoja.

>> Avaa tarkempi hinnasto uuteen ikkunaan

Hinnat iltaisin, viikonloppuna ja pyhinä

Iltatyökorvaus (ma –pe klo 18–21) ja lauantaityökorvaus on 50%.
Sunnuntaityökorvaus (la klo 18 –ma klo 6) ja pyhätyökorvaus on 100%.
Kiireellisissä kuvantamistutkimuksissa päivystyslisä palveluntuottajan hinnaston mukai-
sesti.

Kela-korvaus

Kela korvaa osan sairaanhoidon kustannuksista, jotka aiheutuvat käynnistä yksityisessä terveydenhuollossa. Myös videoyhteyden välityksellä annetuista hoidoista maksetaan korvaus.

Korvaus maksetaan tarpeellisista sairaudenhoidon kustannuksista. Tarpeellisena hoitona pidetään sairauden, raskauden tai synnytyksen vuoksi annetua yleisesti hyväksytyn hyvän hoitokäytännön mukaista hoitoa.

Lääkäri antaa vastaanottokäynnillä selvityksen lääkärin antamasta hoidosta. Haemme Kela-korvauksen puolestasi Kela-kortin esittämistä vastaan.

Palveluiden maksaminen

Iisalmen, Varkauden ja Kiuruveden toimipisteissä maksu tapahtuu pankki- ja luottokorteilla. Muissa toimipisteisssä laskutamme vastaanottokäynnit ja tutkimukset asiakkaalta jälkikäteen. Lasku toimitetaan kotiosoitteeseen ja laskussa on 7 vrk maksuaikaa. Pidätämme oikeuden evätä palveluntuotannon, jos asiakkaalla on maksamattomia laskuja.

Ajan peruuttaminen

Varattu aika tulee perua viimeisestään edellisenä päivänä joko puhelimitse tai sähköisen ajanvarauksen kautta. Varaamme oikeuden laskuttaa myöhässä peruutetut tai peruuttamattomat palvelut.